Je elektrische fiets verzekeren bij Univé – Altijd veilig op pad

Elektrische fietsen zijn populairder dan ooit en worden steeds vaker ingezet als alternatief voor auto’s en openbaar vervoer. Met een e-bike ben je snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming en het is ook nog eens gezond en duurzaam. Toch is een elektrische fiets niet goedkoop en kan deze gemakkelijk gestolen worden. Om ervoor te zorgen dat je altijd veilig op pad kunt en je geen financiële risico’s loopt, raden wij aan om je elektrische fiets te verzekeren. Bij Univé bieden we hiervoor speciaal de elektrische fietsverzekering aan. In deze blog vertel ik meer over de voordelen en dekking van deze verzekering. 

Wat is de Univé elektrische fietsverzekering?

De Univé elektrische fietsverzekering is een verzekering die speciaal ontwikkeld is voor elektrische fietsen. Hiermee ben je verzekerd tegen schade en diefstal van je e-bike en accessoires. Univé biedt verschillende verzekeringspakketten, zodat je zelf kunt kiezen welke dekking het beste bij je past. Daarnaast kun je bij Univé ook kiezen voor een doorlopende verzekering of een verzekering van één of drie jaar.

Wat is er gedekt?

Met de Univé elektrische fietsverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, verlies, beschadiging en vandalisme. Ook eventuele accessoires, zoals bijvoorbeeld een fietstas of fietsmand, zijn meeverzekerd. Bij diefstal krijg je de volledige aanschafwaarde vergoed, inclusief eventuele accessoires. Bij schade wordt de reparatie vergoed. Indien de fiets niet meer te repareren is, dan krijg je de aanschafwaarde van de fiets terug.

Wat zijn de kosten van de Univé elektrische fietsverzekering?

De kosten van een Univé elektrische fietsverzekering hangen af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het type fiets en de waarde van de fiets. Hoe duurder de fiets, hoe hoger je premie zal zijn. Univé biedt verschillende verzekeringspakketten aan, zodat je zelf kunt bepalen welke dekking het beste bij je past. Over het algemeen zijn de kosten van de elektrische fietsverzekering bij Univé vergelijkbaar met die van andere verzekeraars.

Voordelen van de Univé elektrische fietsverzekering

Een groot voordeel van de Univé elektrische fietsverzekering is dat deze speciaal ontwikkeld is voor elektrische fietsen. Hierdoor ben je verzekerd van een goede dekking voor je e-bike, inclusief eventuele accessoires. Er zijn verschillende verzekeringspakketten beschikbaar, zodat je zelf kunt bepalen welke dekking het beste bij je past. Daarnaast kun je bij Univé ook kiezen voor een doorlopende verzekering of een verzekering van één of drie jaar.

Hoe kun je de Univé elektrische fietsverzekering afsluiten?

Het afsluiten van de Univé elektrische fietsverzekering kan gemakkelijk online geregeld worden. Op de website van Univé kun je de premie berekenen en direct de verzekering afsluiten. Het is belangrijk om de juiste gegevens van je fiets en eventuele accessoires bij de hand te hebben, zodat je een goede berekening kunt maken. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je direct een bevestiging per e-mail.

Conclusie

Het verzekeren van je elektrische fiets is een belangrijke stap in het beschermen van je investering en het zorgt ervoor dat je altijd veilig op pad kunt. Bij Univé bieden we speciaal de elektrische fietsverzekering aan, zodat je verzekerd bent tegen diefstal, verlies, beschadiging en vandalisme. Door te kiezen voor één van onze verzekeringspakketten, bepaal je zelf welke dekking het beste bij je past. Dankzij de dekking van onze Univé elektrische fietsverzekering krijg je bij diefstal of schade altijd de beste oplossing geboden, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.